Sangfælleskaber

Sangambassadører

Sangkraft Vesthimmerland har uddannet 11 frivillige sangambassadører, som skal hjælpe med at udbrede fællessangen i Vesthimmerland.

Kunne du tænke dig at blive sangambassadør, så kontakt os gerne.

Fællessang for alleFællessang i ALFA

Hold en pause fra stress og jag og kom og syng med i
Vesthimmerlands Musikhus ALFA – nyd en kop kaffe i hyggelig café-stemning. Vi mødes den 1. lørdag i måneden fra kl. 11.00-12.00.

Vi synger sange fra Højskolesangbogen – alle de velkendte samt nogle få nye. Tag det gode humør med – og en 10’er til kaffen. 
Gratis adgang for alle

Se kalender for fællessang

Børnekor

Der er gode traditioner med børnekor i Vesthimmerland. 

Aalestrup Skoles Børnekor
Unoderne – Ålestrup skole og kirkekor
Kor-meterne på Aars Skole
Løgstør skole og kirkekor
Farsø Skolekor
Skolekor Toppedalskolen

 

Ungdomskor

Vesthimmerlands Gymnasium har et stor veletableret kor med mange traditioner. Koret udgør en helt central del af gymnasiets sprudlende musikliv. ALLE  elever kan være med – og i de sidste 3-4 år er koret vokset så meget, at næsten 1/5 af alle VHG’s elever synger i koret.

 

Fjordlyd er et nyt elitekor for unge sangere. Er du omkring 15-20 år og elsker at synge? Vil du være med i den hyggeligste vokalgruppe og synge sammen hver mandag kl. 17-19 – så send en mail til korleder Helene: helenemarieaaboe@gmail.com

Lyt til Fjordlyd – River

 

 

 

Voksenkor

Det er fedt at synge i kor – og så er det sundt!

I Vesthimmerland findes der mange gode og veletablerede kor. Så kunne du godt tænke dig at være med i et kor, så kig forbi deres hjemmeside eller Facebookside.

A Piece of Cake

A Piece of Cake er et rytmisk voksenkor med base i Vesthimmerlands Musikhus i Aars. Her hos os er smittende sangglæde og god stemning i højsædet. Vi er også ambitiøse og forsøger hele tiden at udfordre os selv musikalsk under kyndig ledelse af vores dirigent.
 
Vi synger 4-6-stemmigt, og vores repertoire spænder vidt; fra den svingende, fingerknipsende “Fever”, over de store ballader af Coldplay, Mariah Carey og Michael Jackson, til de velkendte Beatlessange, som alle kan synge med på.
 

Aggersborg Gospelkor

Hver onsdag kl 19 fra september til maj mødes ca 40 sangere i Aktivitetshuset i Aggersund, Ullerupvej 64. Kun afbrudt af en kort pause synges der frem til kl 20.45. Mest gospel, flest engelske tekster og næsten udelukkende i den rytmiske genre.
En del gange i løbet af året optræder koret forskellige steder i Himmerland og i Han Herred.  Ofte er det i Aggersborg Kirke, hvor koret er tilknyttet.

Alle, der har lyst til at synge, er velkommen til at være med.
Flere oplysninger fås hos korets leder, organist Inger Gregersen: organistinger@gmail.com tlf. 40 33 50 09.

Arosia

Arosia er et voksenkor i Aars, der mødes hver mandag i Musikhuset Alfa til hyggeligt samvær og sang.

Koret er et veletableret kor med gode traditioner og spændende koroplevelser i bagagen. De synger et afvekslende og blandet repertoire.

Farsøkoret

Kom og vær med, vi synger i Sognegården i Farsø hver tirsdag kl. 17.00 – 18.30. Hvis du er interesseret i at synge, så ring til vores dirigent Kim Bernt 
på telefon 23 45 33 49.
Alle nye sangere skal synge med dirigenten, for at blive placeret i den rigtige stemmegruppe.

Se vores Facebook

Himmerlyd

Himmerlyd er lyden af sangglæde, der synges ud af glade stemmer i flere aldre.

Vi synger sange af bl.a. kendte kunstnere som Stevie Wonder, Mads Langer og Tina Dickow, og samtidigt bidrager korets pianist med egne sange til repertoiret. Vi mødes hver onsdag fra kl. 19-21 på Aalestrup skole, hvor vi synger sammen og deler sangglæden med hinanden.
 
Vil du være med? Så er du meget velkommen til at kontakte korleder Johanna Spanggaard Poulsen (tlf. 40348415) eller pianist Eva Bækgaard Pedersen (tlf. 50987276)